Internet

Interdesign kan tilbyde et bredt udvalg af internetydelser. Samlet set henvender de sig først og fremmest til virksomheder, hvor vi tilbyder komplette løsninger.  En virksomhed kan derved undgå kostbare investeringer i serverhardware, knowhow og vedligeholdelse af internetdelen. Vi tilbyder en professionel løsning skrædersyet til din virksomhed.

  Webhotel, professionel hosting af din virksomheds internet sider. Dine internetsider placeres i et top moderne hostingcenter. Serverne er tilsluttet redundante internetforbindelser og diesel nødstrømsanlæg. Der tages backup hver dag og backup'en opbevares på flere adskilte lokationer. Serverne er beskyttet med firewall mod uønsket adgang.
     
  Uden et effektivt værn mod spam går der nemt meget tid tabt hver dag. Vi kan tilbyde den mest effektive filtrering der findes idag. Virus er et andet alvorligt problem, som der også filtreres for.
     
 
  • Design af internetsider
  • Domæneregistrering
  • DNS service
  • Web shops (internetbutik)
     
  Programmering af internettjenester. Har I brug for at udvikle en applikation, som skal køre over Internettet, kontakt os for en uforpligtende snak om opgaven.
     
  Samarbejd i projektgrupper over Internettet.
Læs videre her.

 

 

 
< Forsiden